Wie wordt de koning van Oost-Nederland? Op zaterdag en zondag 24 en 25 februari organiseert de Nijmeegse schaakclub SMB dit jaar de OSBO Persoonlijke  Jeugdkampioenschappen in Nijmegen. Bekijk de flyer: Uitnodiging PJK 24 25 februari 2024.

Dit toernooi is geschikt voor de sterkere jeugdspelers in hun leeftijdsklasse. Tijdens dit toernooi kun je OSBO-kampioen in jouw leeftijdsklasse worden én kun je tickets voor het NK verdienen. We horen jaarlijks van de schaakbond hoeveel NK-tickets we per categorie mogen uitdelen.

Voor de jeugd A, B en C-meisjes vindt de NK-kwalificatie plaats op landelijke toernooien. Kijk hiervoor op schaakkalender.nl.

Op 11 februari 2023 was vorig jaar het OSBO-PJK. Bekijk het verslag en de uitslagen van 2023.

Bekijk de pagina van het OSBO Persoonlijk Jeugdkampioenschap. Deze wordt bijgewerkt mocht er informatie veranderen.

* Opgave voor het PJK is alleen mogelijk voor jeugdleden die 1 januari 2024 lid waren van de OSBO.