De inschrijving voor de SOS-competitie 2024/2025 is geopend. Via onderstaande link opent u een formulier waarmee u de teams voor SOS-competitie kunt aanmelden. Het formulier is nagenoeg gelijk aan dat van vorig seizoen. De speelweken zijn enigszins aangepast zodat de vrijdagen voorafgaand aan een KNSB-ronde bijna allemaal zijn vrijgehouden. Het aanmelden van teamleiders gaat niet meer via dit formulier, omdat deze op dit moment vaak nog niet bekend zijn. De secretaris van de club kan de teamleiders opgeven via de OLA. (een korte handleiding voor de secretaris volgt op de SOS website).

*Op de jaarvergaderingen van SGS, OSBO en SBO is besloten dat de inschrijftermijn vanaf dit jaar een maand eerder sluit. Op 15 juli dus. Daar tegenover staat dat het resultaat van de indeling twee weken eerder bekend is.

TEAMS AANMELDEN VOOR DE SOS-COMPETITIE 2024/2025
https://forms.gle/4bSxQxKPMVFxU7g46