Aanmelden

Rondje Swolle Horeca Toernooi

 

OMSCHRIJVING

Rondje Swolle Horeca Toernooi Het jaarlijkse kroegentocht snelschaak toernooi in Zwolle komt er weer aan, bekend als het: Rondje Swolle Horeca Toernooi. Schaken met een biertje in de hand. Schaakbord voor je op tafel. De stukken staren je dreigend aan. Een onmogelijke stelling en de klok tikt door..... Geen tijd om de stelling goed te analyseren. Je teamgenoten rekenen op je... De spanning is haast ondraaglijk. Doe ook deze herfst weer mee! We schaken: Zondagmiddag 19 november 2017 Het is een teamtoernooi voor 4-tallen, ieder team heeft een unieke ludieke naam. We spelen in 7 kroegen in het centrum van Zwolle, er kunnen maximaal 24 teams meedoen. De teams worden over 2 of 3 poules verdeeld, ingedeeld naar gemiddelde teamrating. Start- en eindpunt zoals gewoonlijk is the Irish Pub: Sally o'Briens (Bethlehemkerkplein 46, 8011PH Zwolle) Op de website van O&O is alle informatie te vinden (hier worden de aangemelde teams bijgehouden) : Oefening & Ontspanning Via Facebook kan je enkele losse aanmeldingen zien en hier worden polls gehouden en kunnen deelnemers wensen en ideeën uiten: RSHT op Facebook Tot slot kan je voor, tijdens en na het toernooi LIVE via Twitter nieuws volgen, uitslagen doorgeven en terugvinden, ook foto's worden gedeeld middels de hashtag: #schaakswolle

SPEELDATA(S)

zondag, 19 november 2017


SPEELLOCATIE

foot-adress

Locatie: Zwolle (diverse horecagelegenheden in het centrum)

Adres: Bethlehemkerkplein 46
8011 PH, Zwolle

INLEGGELD

€ 25,- per team

PRIJSUITREIKING

Rond 17:30

PRIJZEN

diverse prijzen in natura (bier en wijn e.d.)

CONTACTPERSONEN

Jan Kleijer 0628124079 oefeningenontspanning@hotmail.com

SPEELTEMPO

5 min pppp (2 partijen per ronde 1 met wit en 1 met zwart)

RATINGS

KNSB

KNSB-Jeugd

FIDE

AANMELD PROCEDURE

per e-mail naar oefeningenontspanning@hotmail.com o.v.v. Aanmelding RSHT2017 vermeld een ludieke teamnaam EN de schakers met rating (er worden poules gemaakt op basis van de gemiddelde teamrating)

BIJZONDERHEDEN

Dit is een toernooi met teams uit het hele land: van Leeuwarden en Groningen tot Meppel, van Kampen en Zwolle tot Enschede, maar veel uit Zwolle en ook Harderwijk, Ermelo e.o. is present. Vanuit het zuiden komen de teams uit Arnhem, Amersfoort, Utrecht, Soest en Breda (en alles daartussen)